Naši partneri

Dugo godina suradnje s vodećim tvrtkama u industriji, proizvodnje zootehničke opreme, nam omogućava vjerovanje da možemo kupcima pomoći izabrati najbolje i najnovija rješenja u tehnologiji držanja i uzgoja životinja.

Posebnu pozornost i zadaću posvetili smo na nove proizvode kompanije „Kanters“, kao što je: tekuća hrana (vitamini, minerali…) bez antibiotika, razne zakiseljivače pitke vode (smanjenje PH vrijednosti), razne antistresne proizvode u uzgoju svih vrsta peradi i svinja, kao i proizvode za higijenu papaka.

 

Chore-Time Europe

Tvrtka je lider na tržištu od 1952. Europski ured otvoren je u siječnju 2002.godine u Nizozemskoj. Obrađuje tržišta u Europi, na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi.

Snage kompanije Chore-Time Europe je u tome što ima:

  • Puni raspon hardvera,
  • Proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta i odgovarajuće Europske standarde,
  • Opće principe jamstva i tehničku podršku,
  • Distribucijske mreže.

 

Ziehl-Abegg

Ziehl-Abegg nudi široku paletu proizvoda, uključujući i tehnologije za grijanje,ventilaciju i hlađenje, u poljoprivredi. Tvrtka nudi kompletne tehnologije i automatske regulacije (računala).

 

Impex

Proizvodimo sustave napajanja za svinje i sve vrste peradi, a na tržištu poslujemo više od 45 godina. Stečeno iskustvo omogućuje nam da nudimo proizvode najviše kvalitete, prilagođene na odgovarajući način potrebama poljoprivrednika. Tvrtka također nudi sustav dijelova hranjenja.

 

Dosatron

Francuska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju bezmotornih pumpi za doziranje lijekova, vitamina, minerala na farmama u staklenicima, plastenicima i slično.

 

Kanters Special Products

Kanters je specijaliziran u proizvodnji tekućih dodataka koji poboljšavaju zdravlje i smanjuju upotrebu antibiotika u ishrani domaćih životinja. Na ovaj način Kanters Special Products pospješuje vaše poslovanje i povećava zaradu. Ovo je moguće boljim proizvodnim rezultatima i smanjenjem troškova proizvodnje. Kanters razvija, proizvodi i prodaje specijalitete u ishrani životinja, sredstva za čišćenje i dezinfekciju sistema vode za piće, poseban biorazgradivi papir za jednodnevne piliće kao i sredstva za liječenje papaka. Svi naši proizvodi su proizvedeni pod GMP i HACCP standardima u vlastitim pogonima i testirani u istraživačkim institucijama što garantira visoko vrijednu proizvodnju. Ovo je poznato farmerima u mnogim zemljama koji se svakodnevno uvjeravaju u koristi naših proizvoda.

 

P.P.U.H. “WIT-POL” Pawel Witos

Tvrtka P.P.U.H. “WIT-POL” Pawel Witos je osnovana 1996. Osnivač i vlasnik je Pawel Witos. Tvrtka se nalazi u mjestu Bobrek, u blizini Auschwitza u Poljskoj.

Od samog početka bavili smo se opremanjem stočnih farmi, tako da znamo potrebe i probleme  seljaka i farmera.
Zahvaljujući našem iskustvu jamčimo Vam profesionalni savjet i izvršenje planiranih investicija.
Mi se bavimo kompleksnim opremanjem stočnih objekata u sustavima: hrane, vode, transporta hrane, ventilacije i kontrole mikroklime (proizvođač smo ventilacijskih dimnjaka), grijanje, hlađenje i skladištenje. Nudimo sustave za uzgoj peradi kaveze, talijanske tvrtke Valli, koji ispunjavaju sve zahtjeve Europske unije.
Također prodajemo dezinficijense i teleskopske utovarivače Weidemann.
U programu možemo ponuditi kompletnu montažu objekata i tehnološke opreme u objektima i izvan objekata. To su iskusne ekipe koje u obavljanju svog profesionalnog posla koriste profesionalnu opremu (npr. Hilti).
Pozivamo vas da se bolje informirate o našem asortimanu na ovoj stranici, ili posjetite sjedište tvrtke i iskoristite naše usluge.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *