Naši partneri

Dugo godina suradnje s vodećim tvrtkama u industriji, proizvodnje zootehničke opreme, nam omogućava vjerovanje da možemo kupcima pomoći izabrati najbolje i najnovija rješenja u tehnologiji držanja i uzgoja životinja.

Posebnu pozornost i zadaću posvetili smo na nove proizvode kompanije „Kanters“, kao što je: tekuća hrana (vitamini, minerali…) bez antibiotika, razne zakiseljivače pitke vode (smanjenje PH vrijednosti), razne antistresne proizvode u uzgoju svih vrsta peradi i svinja, kao i proizvode za higijenu papaka.

 

Chore-Time Europe

Tvrtka je lider na tržištu od 1952. Europski ured otvoren je u siječnju 2002.godine u Nizozemskoj. Obrađuje tržišta u Europi, na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi.

Snage kompanije Chore-Time Europe je u tome što ima:

  • Puni raspon hardvera,
  • Proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta i odgovarajuće Europske standarde,
  • Opće principe jamstva i tehničku podršku,
  • Distribucijske mreže.

 

Ziehl-Abegg

Ziehl-Abegg nudi široku paletu proizvoda, uključujući i tehnologije za grijanje,ventilaciju i hlađenje, u poljoprivredi. Tvrtka nudi kompletne tehnologije i automatske regulacije (računala).

 

Impex

Proizvodimo sustave napajanja za svinje i sve vrste peradi, a na tržištu poslujemo više od 45 godina. Stečeno iskustvo omogućuje nam da nudimo proizvode najviše kvalitete, prilagođene na odgovarajući način potrebama poljoprivrednika. Tvrtka također nudi sustav dijelova hranjenja.

 

Dosatron

Francuska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju bezmotornih pumpi za doziranje lijekova, vitamina, minerala na farmama u staklenicima, plastenicima i slično.

 

Kanters Special Products

Kanters je specijaliziran u proizvodnji tekućih dodataka koji poboljšavaju zdravlje i smanjuju upotrebu antibiotika u ishrani domaćih životinja. Na ovaj način Kanters Special Products pospješuje vaše poslovanje i povećava zaradu. Ovo je moguće boljim proizvodnim rezultatima i smanjenjem troškova proizvodnje. Kanters razvija, proizvodi i prodaje specijalitete u ishrani životinja, sredstva za čišćenje i dezinfekciju sistema vode za piće, poseban biorazgradivi papir za jednodnevne piliće kao i sredstva za liječenje papaka. Svi naši proizvodi su proizvedeni pod GMP i HACCP standardima u vlastitim pogonima i testirani u istraživačkim institucijama što garantira visoko vrijednu proizvodnju. Ovo je poznato farmerima u mnogim zemljama koji se svakodnevno uvjeravaju u koristi naših proizvoda.

 

P.P.U.H. “WIT-POL” Pawel Witos

Tvrtka P.P.U.H. “WIT-POL” Pawel Witos je osnovana 1996. Osnivač i vlasnik je Pawel Witos. Tvrtka se nalazi u mjestu Bobrek, u blizini Auschwitza u Poljskoj.

Od samog početka bavili smo se opremanjem stočnih farmi, tako da znamo potrebe i probleme  seljaka i farmera.
Zahvaljujući našem iskustvu jamčimo Vam profesionalni savjet i izvršenje planiranih investicija.
Mi se bavimo kompleksnim opremanjem stočnih objekata u sustavima: hrane, vode, transporta hrane, ventilacije i kontrole mikroklime (proizvođač smo ventilacijskih dimnjaka), grijanje, hlađenje i skladištenje. Nudimo sustave za uzgoj peradi kaveze, talijanske tvrtke Valli, koji ispunjavaju sve zahtjeve Europske unije.
Također prodajemo dezinficijense i teleskopske utovarivače Weidemann.
U programu možemo ponuditi kompletnu montažu objekata i tehnološke opreme u objektima i izvan objekata. To su iskusne ekipe koje u obavljanju svog profesionalnog posla koriste profesionalnu opremu (npr. Hilti).
Pozivamo vas da se bolje informirate o našem asortimanu na ovoj stranici, ili posjetite sjedište tvrtke i iskoristite naše usluge.

Deltafan

Naša povijest seže u 1995. godinu. Mi smo tvrtka koja se dinamički razvija i fokusirana je na  proizvodnju i distribuciju uređaja u području ventilacije, grijanja, kao i odvlaživanja i hlađenja zraka. Provodimo projekte za najveće klijente širom zemlje. Naš cilj je konstantno poboljšavati kvalitetu proizvoda kako bismo udovoljili sve većim zahtjevima naših kupaca. 2000. godine predstavili smo prve aksijalne ventilatore pod markom DELTAFAN. Trenutno proizvodni asortiman uključuje širok raspon ventilatora za ugradnju u zid ili kanal, također u posebnim izvedbama. Od 2004. godine, ponuda je proširena s ventilatorima otpornim na eksploziju. Kontrola kvalitete jedan je od ključnih elemenata naše strategije. Svaki ventilator koji napušta našu tvrtku provjeravaju specijalizirani mjerni uređaji. Također, svi grijači, uređaji za sušenje zraka i klima uređaji prolaze nulti pregled  prije isporuke. Na taj način u mogućnosti smo vam pružiti proizvod vrlo visoke kvalitete.

SKOV

Desetljeća kvalitete

Sredinom 1960-ih braća Kristen i Kjeld Skov razvili su prvi sustav ventilacije. Braća Skov vodili su najveće postrojenje za proizvodnju jaja u Skandinaviji u starom vlastelinstvu Oestergaarda Hovedgaarda, a ideja o ventilacijskom sustavu rodila se u vezi sa podizanjem dviju novih stočarskih objekata.

Od lokalnog do globalnog

Braća nisu uspjela pronaći sustav s mogućnošću prozračivanja objekta predviđenih razmjera, pa su krenuli u razvoj ventilacijskih sustava.

Prodaja ventilacijskih rješenja za peradarske i svinjske farme započela je 1966. godine, čime je osnovala današnji SKOV. Ventilacijski sustavi koje proizvode braća, brzo su stekli popularnost i zbog nedostatka prostora izgradili su novu tvornicu u Glyngoereu.

Od tada su razvijeni novi sustavi i proizvodi, a danas su svjetski lider na svom području. Sjedište Glyngoere prošireno je u više navrata i danas je pod krovom preko 390 članova osoblja i više od 16.000 m².

Podružnica je otvorena 2009. godine u Bangkoku na Tajlandu i od tada je osnovan odjel za razvoj softvera u Maleziji.

Ekspanzija u 2019. godini uključivala je podružnice u Rusiji, Kini i Sjedinjenim Državama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *