O nama

RB-Inženjering d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i inženjering, a osnovano je i registrirano kod Trgovačkog suda u Varaždinu 2006.godine, pod registracijskim brojem 070072817. Razvrstano je pod brojem 46.19, kao djelatnost „Posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima“ (NKD 2007).

Osnivač društva je sadašnji direktor Branko Radiković, sa 100% domaćeg početnog kapitala, u iznosu 20.000,00 kn i u privatnom je vlasništvu. Društvo je zastupnik i distributer više svjetskih renomiranih proizvođača i kompanija, kao što je CHORE-TIME EUROPE Nizozemska, KANTERS Nizozemska, DOSATRON Francuska, ZIEHL-ABEGG Njemačka, IMPEX Nizozemska, P.P.U.H. WITPOL Poljska itd.

Bavimo se kompletnim opremanjem stočnih objekata u sustavima: hrane, vode, transporta hrane, ventilacije i kontrole mikroklime, grijanje, hlađenje i skladištenje.

Nudimo sustave za uzgoj peradi kaveze, koji ispunjavaju sve zahtjeve Europske unije.

Uz navedene djelatnosti društvo ima ovlašteni i osigurani servis kao i sve rezervne dijelove za pojedine sisteme tehnološke opreme za peradarstvo i svinjogojstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *