Ventilacija

Ventilacija

  • Robusna konstrukcija jamči dugotrajan, siguran i vrlo tihi rad
  • Jednostavna ugradnja u sve tipove nastambi
  • Precizno upravljanje i visoka učinkovitost

Stvaranje zdrave okoline trenutno je jedan od najvažnijih čimbenika za uspješni uzgoj svinja ili peradi. Visoki stupanj učinkovitosti i pouzdani rad su osnovni zahtjevi stavljeni pred klimatsku opremu. Pravilan izbor ventilatora je jedan od najvažnijih čimbenika, jer je opće poznat utjecaj ventilacije na klimatske uvjete u pojedinim životinjskim nastambama, što se direktno odražava na njihovu profitabilnost.

Pouzdana konstrukcija

Nastamba za svinje ili perad je najčešće nepovoljna okolina za većinu materijala.

Agresivne tvari prisutne u zraku takvih objekata mogu imati vrlo nepovoljan utjecaj na ventilacijsku opremu, što može dovesti do neželjenih posljedica. Chore-Time ventilatori imaju aluminijsko kućište motora, a kućište i lopatice ventilatora su izrađene od sintetičkih materijala ili posebno prevučenog čelika odnosno nehrđajućeg čelika. Na taj način sprječava se nastanak korozije, a posebne brtve osovine osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad.

Kompletan ventilator za zidnu ugradnju

Ventilator proizvođača Chore-Time je posebno lako ugraditi u ili na zid. Ventilatori promjera od 35 do 56cm se proizvode u robusnom sintetičkom kućištu. Ventilatori promjera 63, 71 i 80 cm proizvode se u čvrstom čeličnom kućištu. Posebno presvučeni čelik osigurava otpornost na koroziju.

Modularni ventilatori namijenjeni ugradnji ispod dimnjaka (ventilacionog kanala)

Chore-Time je proizveo dva sustava namijenjena ugradnji ventilatora ispod modula dimnjaka. Oba sustava su konstruirana tako da odgovaraju suvremenim standardima u gradnji životinjskih nastambi.

 

Kompletna najmodernija tehnologija u peradarskom objektu

 

Pogledajte video: HYFLO® Fan Shutter (MPG)  (1741 kb)

 

Inleti-otvori za ulaz svježeg zraka: izrađeni su od vrlo lakog i izdržljivog prešanog poliuretana sa prirubnicom i zaštitnom mrežicom. Samootvarajućeg su karaktera a mehanizam ih zatvara prema potrebi u objektu. Svi su sa usmjerivaćem zraka tako da se zrak kod ulaza podiže prema sredini objekta uvijek pod 30 stupnjeva.

 

Tunelska vrata za ulaz svježeg zraka (koriste se kod maksimalne tunelske ventilacije)

Pogledajte video: Smoke Test Video Clip (1714 kb)

Comments are closed.